15.5.07

LPP negulētās naktis

Jaunizceptā Valsts prezidentes kandidāte Kārina Pētersone, uzskata, ka: "ka nākamajam Valsts prezidentam nevajadzētu konkurēt ar valdību, pat tās mazspējas gadījumā", līdz ar to pasludinot, ka VVF rīcība saistībā ar drošības likumiem ir bijusi nepareiza un skandaloza, jo tālāk Pētersone visus brīdina: "Ja Latvijai vajadzīgs prezidents – skandālists, tad manā virzienā nevajag skatīties".

Tātad, LPP/LC apvienība par prezidentu grib redzēt cilvēku, kurš uzskata likumā paredzētas tiesības par skandāliem rosinošām, līdz ar to arī nevajadzīgām. Lemberga apcietināšana arī bija skandalozs ģenerālprokuratūras lēmums - tātad nevajadzīgs un lieks.

Cilvēks tanks, kombains un nenodziestošais sērkociņš Šlesers, domājams, visas savas naktis ir pavadījis sapņodams par šādu valsti ar šādu prezidentu. Sapņojis par Putina Krieviju, Kirgīziju, Turkmenistānu, Uzbekistānu, Irānu, kur prezidents nekad nav konfliktējis ar parlamentu, kur neviena no pusēm nekad nav apšaubījusi otras puses rīcību pat tad, ja tā ir atklāti pretvalstiska.

Bet LPP/LC ļaudīm gan jau arī murgi ir pietiekami rādījušies - Gruzijas un Ukrainas revolūcijas jau vien ir dažu negulētu nakšu vērtas. Cik cilvēki tomēr var būt stulbi - iedomājušies izmantot savas tiesības. Un VVF noteikti tiek uzskatīta par stulbāko no visiem tā paša iemesla dēļ - zina savas konstitucionālās tiesības


1 komentārs:

ātrais internetā teica...

pirmo reizi dzirdu par šādu prezidenta kandidātu!